To top
24 Feb

News: Terapie Regenerativa si de Reechilibrare Functionala

beauty

Dragii mei, astazi vin cu news-uri  de ultima ora. De curând, pe harta celor mai inovative tratamente, a aparut o tehnică revoluționară de regenerare și reechilibrare funcțională, benefică atât pentru frumusețe cât și pentru sănătate. Medicii Daniela Cățănaș și Felician Stăncioiu au lansat această terapie ce poate fi efectuată în cabinetul de pe strada Puțul lui Zamfir nr. 37. Terapia Regenartiva si de  Reechilibrare Functionala este un nou concept care se adreseaza oricarei persoane incepand  cu decada a treia de viata, mai cu seama persoanelor care trec prin perioade de solicitare intense fizică sau mentală, fie că este vorba de sportivi de performanță care trebuie să se recupereze rapid sau de manageri pot beneficia în mod special de acest concept de evaluare și terapie. Terapia are si o componenta de medicina clasica si presupune evealuarea pacientulu prntr-un consult integrativ al starii de sanatate si a functionalitatii intregului organism. Dupa efectuarea evaluarii medicale, pacientul va primi o schema de terapie individualizata cu focus in corectarea deficitelor observate si optimizarea funcționării în parametrii fiziologici. “Terapia are o componentă de medicină clasică, alopată, prin administrarea intravenoasă sau orala a unor substante farmaceutice standardizate, și o componentă de medicină naturopată, fitoterapeutică, respectiv administrarea pentru câteva săptămâni a unor suplimente și extracte naturale pentru consolidarea stării de sănătate în funcție de nevoile individuale. Durata unui tratament intravenos este între 1,5-3 ore. După finalizarea tratamentului se efectuează o re-testare (scanare) cu electrosomatografie și/sau analize de laborator pentru evidențierea eficacității și eventuale recomandări suplimentare”, ne-a explicat medicul Daniela Cățănas”.Costul terapiei este variabil.

Cu ajutorul Terapiei Regenerative și de Reechilibrare Funcțională se obține inducerea și menținerea unei stări de sănătate în care organismul funcționează la sau aproape de parametrii fiziologici optimi; creșterea vitalității și energiei în anume situații; prevenirea unor boli metabolice sau cauzate de stilul de viață, prin depistarea unor deficite sau excese de substanțe biologic active; creșterea rezistenței la unele tipuri de infecții prin stimularea producției de anticorpi în mod direct, prin creșterea opsonizării limfocitare și stimularea/reechilibrarea sintezei unor citokine implicate în răspunsul imun; redresarea unor deficiențe de vitamine, oligoelemente, coenzime și cofactori esențiali care pot afecta funcționarea în parametrii fiziologici (inclusiv oboseala cronică, apatie, disforie, atacuri de panică, etc.); prevenirea deteriorării funcționale a unor organe (renal, hepatic, cardiovascular, etc), cu apariția unor boli cronice – hipertensiune, diabet, ateroscleroză, ficat gras, etc.

Costul terapiei este variabil, în funcție de amplitudinea schemei terapeutice și de analizele de laborator suplimentare efectuate. Evaluarea medicală costă între 200 – 600 lei în funcție de durată, tip și număr de scanari și include scanarea prin electrosomatografie și analizele de laborator recomandate. Terapia intravenoasă costă între 450 – 900 lei / administrare în funcție de complexitatea tratamentuui și substanțele administrate.

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply